Rozmowa z gościem uroczystej kolacji "Kuchennych Rewolucji"
Komentarze
30 stycznia 2012
21:00
21:00
Nie wchodził tu kelner tylko dziewczyny, które chciałynosić posiłki. się pisze uprzejmie donoszę :D
30 stycznia 2012
21:01
21:01
Nie wchodził tu kelner tylko dziewczyny, które chciałynosić posiłki. się pisze uprzejmie donoszę :D
znaczy chodzi mi że tam jest błąd i uprzejmie donoszę
30 stycznia 2012
21:22
21:22
Gratuluję uważnego czytania, zmienione. Dzięki! :)
30 stycznia 2012
22:46
22:46
Miało być pięknie a wyszło jak zawsze. Miał być styl "łowiecko - rustykalny" a jest kicz. Rogi i inne osiadacze kurzu nie tworzą nastroju, nie dodają "smaku" i polotu temu miejscu lecz przytłaczają. Nazwa "Pod jeleniem" i wystrój wnętrza nasuwa mi skojarzenie "Karczma piwna dla jeleni". Może lepiej zainwestować w dekoratora wnętrz niż w panią Magdę?
pozdrawiam
Ola
pozdrawiam
Ola
Miało być pięknie a wyszło jak zawsze. Miał być styl "łowiecko - rustykalny" a jest kicz. Rogi i inne osiadacze kurzu nie tworzą nastroju, nie dodają "smaku" i polotu temu miejscu lecz przytłaczają. Nazwa "Pod jeleniem" i wystrój wnętrza nasuwa mi skojarzenie "Karczma piwna dla jeleni". Może lepiej zainwestować w dekoratora wnętrz niż w panią Magdę?
pozdrawiam
Ola
Zgadzam się z Tobą Olu w 100%. Byłem widziałem i to totalna porażka. Pani Magda nie poszalała. Tandeta i tanizna. Myślę, że nie zwiększy to obrotów i nie doda klienteli właścicielce restauracji "pod jeleniem". pozdrawiam
Ola
01 lutego 2012
00:00
00:00
Byłem "Pod Jeleniem" przed i po rewolucji, udzieliłem powyższego wywiadu i nie uważam, że rewolucja jest źle zrobiona. Poczekajmy jeszcze na całkowite przekształcenie restauracji.
Na dodatek dobrze, że zostało w menu sporo potraw sprzed rewolucji (będzie można zabrać dzieci, a one będą miały co zjeść :D)...
Na dodatek dobrze, że zostało w menu sporo potraw sprzed rewolucji (będzie można zabrać dzieci, a one będą miały co zjeść :D)...
01 lutego 2012
07:38
07:38
Miało być pięknie a wyszło jak zawsze. Miał być styl "łowiecko - rustykalny" a jest kicz. Rogi i inne osiadacze kurzu nie tworzą nastroju, nie dodają "smaku" i polotu temu miejscu lecz przytłaczają. Nazwa "Pod jeleniem" i wystrój wnętrza nasuwa mi skojarzenie "Karczma piwna dla jeleni". Może lepiej zainwestować w dekoratora wnętrz niż w panią Magdę?
pozdrawiam
Ola
Chyba należysz do osób którym ciężko dogodzić i to pewnie Ty czekałaś na piwo 30 minut w momencie kiedy kelnerki miały dużo gości do obsłużenia no cóż mam nadzieję że takich gości będzie mniej a co do wystroju mnie tam się podoba i nie tylko mi.. pozdrawiam
Ola
Ja byłem w niedzielę i czekałem na piwo 50 minut po czym zrezygnowałem. Faktycznie była jedna kelnerka a restauracja była pełna klientów. To nie jest wina kelnerki ani Gesllerowj tylko właściciela restauracji. Przewidując, że teraz będzie większe zainteresowanie lokalem powinna zapewnić większą ilość obsługi. W piątek było dwie kelnerki a w niedziele tylko jedna. Brak poprawnego systemu zarządzania.
Dodaj komentarz
Musisz być zalogowany, aby dodać komentarz.
11:29