Chojnow.pl
Zapoznaj się z naszą Polityką prywatności
facebook twitter YT IG
Sign in Sign up
REKLAMUJ SIĘ NA CHOJNOW.PL SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ BANERÓW I ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH

Tłumaczenie z polskiego na francuski

Witam, czy mógłbyś mi doradzić kogoś, kto może pomóc w tłumaczeniu tekstów z różnych krajów świata.
report comment
Na uniwersytecie zostałem poproszony o przetłumaczenie dużego dokumentu na język polski z francuskiego i musiałem zrobić wszystko perfekcyjnie, aby uzyskać dobrą ocenę. Nie było mi łatwo się z tym uporać, więc rozmawiałam z wieloma osobami, które mogły mi doradzić jak to przetłumaczyć, ale niestety nikt nie pomógł, więc zaczęłam szukać opcji w internecie i znalazłam tłumacz francusko polski. Bardzo się ucieszyłam, że znalazłam takiego tłumacza i mam nadzieję, że pomogą mi przetłumaczyć wszystko poprawnie!
report comment
Zawsze używam Tłumacza Google. Francuski jest dla mnie bardzo trudny.
report comment
Ostatnio jestem niezadowolony z mojej pensji. Musiałem poszukać dodatkowego źródła dochodu. Wielu radziło spróbować zakładów sportowych. Nie jestem przeciwnikiem ryzykownych opcji zarabiania pieniędzy w Internecie, ale jedyną rzeczą, która mi przeszkadzała, był numer jak wypłacić pieniądze. Myślę, że ważne jest, aby znać wszystkie szczegóły z wyprzedzeniem, aby później nie było problemów.
report comment
Zawsze używam Tłumacza Google. Francuski jest dla mnie bardzo trudny.
Tłumacz Google źle tłumaczy.
report comment

Add Reply

You have to be loggin to add comment.