Tłumaczenie z polskiego na francuski
07 November 2022
16:20
16:20
Na uniwersytecie zostałem poproszony o przetłumaczenie dużego dokumentu na język polski z francuskiego i musiałem zrobić wszystko perfekcyjnie, aby uzyskać dobrą ocenę. Nie było mi łatwo się z tym uporać, więc rozmawiałam z wieloma osobami, które mogły mi doradzić jak to przetłumaczyć, ale niestety nikt nie pomógł, więc zaczęłam szukać opcji w internecie i znalazłam tłumacz francusko polski. Bardzo się ucieszyłam, że znalazłam takiego tłumacza i mam nadzieję, że pomogą mi przetłumaczyć wszystko poprawnie!
08 November 2022
15:41
15:41
Zawsze używam Tłumacza Google. Francuski jest dla mnie bardzo trudny.
09 April 2023
18:58
18:58
Ostatnio jestem niezadowolony z mojej pensji. Musiałem poszukać dodatkowego źródła dochodu. Wielu radziło spróbować zakładów sportowych. Nie jestem przeciwnikiem ryzykownych opcji zarabiania pieniędzy w Internecie, ale jedyną rzeczą, która mi przeszkadzała, był numer jak wypłacić pieniądze. Myślę, że ważne jest, aby znać wszystkie szczegóły z wyprzedzeniem, aby później nie było problemów.
30 August 2023
18:55
18:55
Zawsze używam Tłumacza Google. Francuski jest dla mnie bardzo trudny.
Tłumacz Google źle tłumaczy. Add Reply
You have to be loggin to add comment.
15:46
Witam, czy mógłbyś mi doradzić kogoś, kto może pomóc w tłumaczeniu tekstów z różnych krajów świata.