Chojnow.pl
Zapoznaj się z naszą Polityką prywatności
facebook twitter YT IG
Sign in Sign up
REKLAMUJ SIĘ NA CHOJNOW.PL SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ BANERÓW I ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH

Обговорюємо кведи для 3 групи

Привіт усім! ????

Хочу поділитися досвідом та запитати поради щодо кведи для 3 групи. Якщо ви вже працюєте на цій системі, знаєте, як важливо правильно обрати види діяльності, щоб уникнути проблем із податковою та спростити облік.

Особисто я використовую для ведення фінансів додаток Monefy, і він реально допомагає стежити за витратами та доходами. Дуже зручно, що можна відразу класифікувати операції під конкретні КВЕДи, що економить купу часу.

Що цікаво: не всі КВЕДи однаково підходять для ФОП 3 групи. Наприклад, популярними залишаються послуги в IT-сфері, консультації та роздрібна торгівля, але важливо звертати увагу на обмеження по доходу та можливість включення додаткових видів діяльності.

Буду радий почути ваші поради та лайфхаки щодо кведи для 3 групи. Можливо, хтось знає особливості по певних галузях або має досвід, коли податкова перевіряла правильність КВЕДів.

Діліться, обговорюємо, допомагаємо один одному!

report comment

Add Reply

You have to be loggin to add comment.
Благодаря vavada рабочее зеркало, вы можете обойти ограничения и продолжить играть в любимые слоты. Зеркало на сегодня сохраняет все возможности основного сайта, включая регистрацию и участие в акциях.